melogowebready

Beats Classics

Op zoek naar een opzwepende live-act met zeer ervaren muzikanten? Beatsclassics zorgt ervoor dat elk evenement of feest tot leven komt! Een DJ gecombineerd met professionele muzikanten (zangeres, saxofonist en percussionist) zetten een show neer waarin klassiekers en eigentijdse hits worden omgetoverd tot pompende floorfillers. Door de dynamische mix van vocals, visuals, live gemixte beats, percussie en sax is de dansvloer in no time gevuld. Stil staan is geen optie.

De bezetting van Beatsclassics bestaat uit een DJ, saxofonist, zangeres en een percussionist. Alle bandleden zijn professionele muzikanten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld en van elk optreden een dynamische show maken. Beatsclassics kan geboekt worden voor feesten, evenementen, bruiloften en festivals als avondvullend programma van 3x45 minuten of 2x60 minuten.

Coverband?

Beatsclassics is meer dan een doorsnee coverband. Beatsclassics speelt weliswaar ook covers, maar geeft er met vette samples en de allerbeste dancetracks als basis een geheel eigen draai aan.

Bedrijfsfeest met diner

Indien er ook een diner voorafgaat aan het feest is Beatsclassics een betere oplossing dan een standaard coverband. Beatsclassics heeft de mogelijkheid om lounge music ten gehore te brengen. Dit biedt een enorme meerwaarde boven een achtergrondmuziekje, omdat er op bescheiden wijze toch veel op het podium gebeurt.

 

Beats Classics boeken?? Klik hier...

beatsclassicspagwebready

beatsclassicspg2webready

Music & Entertainment

Sander Uenk
De Zanden 49
7395 PA Teuge
Tel. (06) 41759323
Email: sander@musicandentertainment.nl

Jan Bos
Kervelstraat 36
7383 XP VOORST
Telefoon (06) 54396590
Email: info@musicandentertainment.nl

 

Social Media / Contact

FaceBook

Contactformulier