melogowebready

Beethoven Rocks

Goed is niet goed genoeg, het moet spraakmakend zijn, fantastisch, inspirerend en innovatief... en dat is het dus ook!

Beethoven, opgericht in 1998, is al jaren de topformatie van Nederland en daarbuiten. Een ongeĆ«venaarde totaalervaring van muziek en show, met een geweldige volledig witte podiumopstelling die je bij geen andere coverband zult vinden! Enorme LED-wall, LED trappen, catwalk, laser en andere special FX op het podium vormen het decor voor een fantastische muzikale en visuele beleving voor zowel band als publiek!

Video Mapping
Uniek voor Beethoven is het gebruik van eigen films op de LED-wall en het gebruik van video mapping. Een technologie waarbij de band in een 3D-landschap komt te staan en zo een wordt met de achtergrond. Objecten en personen op de LED-wall worden zo onderdeel van een zang- en dansroutine van internationale allure. Het is een zeer creatief en technisch proces, waar we vol overgave mee bezig zijn om zo echt een unieke eigen show neer te zetten die de muziek optimaal ondersteunt. Dit alles behoort tot de vaste showelementen van Beethoven, waardoor we ook in 2013 nog steeds trendsetter zijn in ons vakgebied!

 5 Leadzangers
Met onze repertoirekeuze willen we een zo groot mogelijk publiek aanspreken, waarbij het repertoire ter plekke wordt aangepast aan het publiek en de sfeer van het feest. Beethoven werkt niet met vaste setlists. De allernieuwste songs uit de charts worden afgewisseld met o.a. Rock, Nineties en Dance. Bekend zijn we om onze unieke Beethoven-medleys en de vette dance-party's incl. laser en andere special FX! Bovendien beschikt Beethoven over 4 geweldige leadzangers en een fantastische zangeres die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Zo blijft het hele optreden spannend, boeiend en afwisselend. Bij elke feesttent, discotheek en elk dorpsfeest en festival spelen we gegarandeerd het dak eraf en we rusten niet totdat we de energie die we met zijn zevenen de zaal inslingeren, dubbel terugkrijgen....

beethovenpgwebready

beethovenlivewebready

Music & Entertainment

Sander Uenk
De Zanden 49
7395 PA Teuge
Tel. (06) 41759323
Email: sander@musicandentertainment.nl

Jan Bos
Kervelstraat 36
7383 XP VOORST
Telefoon (06) 54396590
Email: info@musicandentertainment.nl

 

Social Media / Contact

FaceBook

Contactformulier