melogowebready

Blind Date

Ontstaan tussen de grote rivieren in het land van Maas en Waal.

Het credo van Bind Date is muziek maken met passie, enthousiasme en vooral veel lol.

Blind Date trekt al jaren door heel Nederland om op allerlei uiteenlopende evenementen op te treden.  Het zeer uitgebreide repertoire zorgt er voor dat ook –bijna- iedereen wel aan zijn of haar trekken komt en of het nu een bruiloft of een tentoptreden voor 2500 mensen is,  het optreden wordt met hetzelfde enthousiasme gedaan.

Blind Date heeft geen vast programma maar reageert op het publiek  met een bijzonder brede en soms wel een heel verrassende muziekkeuze. De leukste en beste nummers uit de afgelopen decennia komen voorbij maar ook de klassiekers van The Trammps, Golden Earring, ACDC of Robbie Williams hoeven niet te ontbreken.  Uiteraard worden de nieuwe trends gevolgd  zoals Lady Gaga en David Guetta, maar ook onze eigen toppers Marco Borsato, Jan Smit en Guus Meeuwis worden zeker niet vergeten.

Blind Date speelt voor het plezier en laat dit ook duidelijk merken. Lange sets met korte pauzes zorgen ervoor dat het feest aan de gang blijft.

Omdat Blind Date Joyce als zangeres en Bart als zanger heeft zal een optreden nooit eentonig worden.  Deze combinatie staat ook nog eens garant voor een aantal hele mooie en soms hilarische duetten

 

Maar dat is nog niet alles want ook Chris, Jurgen en Hans zingen een leadpartij. Dat er met zoveel stemmen prachtig koorwerk ontstaat is bijna vanzelfsprekend te noemen.

Blind Date wordt ondersteund door een vakkundige en net zo enthousiaste crew, die er voor zorgt dat het geluid op het gewenste niveau is en de lichtshow voor spetterende effecten zorgt.

Blind Date: garantie voor feest!

blinddatepgwebready

melrosewebreadygr2

Music & Entertainment

Leusvelderweg 2
7383 RC VOORST
Telefoon 0575 502168 / 06 54396590
Email: info@musicandentertainment.nl

B.g.g.
Alice Bruins
Gaardenstraat 21
7451 CT Holten
Tel. (06) 53 97 90 76
Email: Alice@musicandentertainment.nl

 

Social Media / Contact

FaceBook

Contactformulier