melogowebready

Cool is the Band

‘Cool Is The Band’ (CITB) is een dynamische en swingende coverband die hopelijk binnenkort ook van uw avond een fantastische belevenis zal mogen maken.

Vijf nieuwe vrienden voor u die de uitdaging aangaan om uw uitgaansavond (denk aan: vrijgezellenfeest, personeelsfeest, bruiloft of welk ander feest dan ook) te laten slagen!

“Wij kennen elkaar van vroeger. Na jarenlang met andere muzikanten en formaties te hebben gespeeld hebben onze paden elkaar uiteindelijk gelukkig weer gekruist en hebben we onze krachten en kwaliteiten gebundeld en zie daar... CITB is een feit!”

De naam zegt het al, wij zijn een band die meegaat met de tijd maar ook muziek van vroeger speelt. Met veel enthousiasme, ruime podiumervaring en vooral veel plezier, zeg maar gerust heel veel plezier brengen wij een breed scala ten gehore. Wij passen ons aan, aan ons publiek, jong of oud.

Wij hebben een repertoire dat past binnen de perfecte avond die u voor ogen heeft. Van oud tot nieuw, van Ballad tot Funk, van Pop tot Rock alles is mogelijk.

Van Almelo tot Deventer, van Apeldoorn tot Den Bosch en zelfs tot ver in Spanje. In elke plaats/land weten wij een fantastisch feest neer te zetten en hebben wij onze muziek al voor zich laten spreken. Kortom; wij maken van elk feest een geslaagd feest waar nog lang over nagepraat zal worden omdat wij luisteren naar ons publiek en anticiperen op de wensen van onze gewaardeerde gasten.

Namens ·alle leden van ‘Cool Is The Band’,
"Wij kijken uit naar uw boeking!"

coolisthebandpgwebready

coolisthebandpglogowebready

Music & Entertainment

Sander Uenk
De Zanden 49
7395 PA Teuge
Tel. (06) 41759323
Email: sander@musicandentertainment.nl

Jan Bos
Kervelstraat 36
7383 XP VOORST
Telefoon (06) 54396590
Email: info@musicandentertainment.nl

 

Social Media / Contact

FaceBook

Contactformulier