melogowebready

Sesam

Sesam Sensation Band is een moderne coverband bestaande uit 6 zeer ervaren topmusici.

Met een fantastische zanger (The Voice of Holland) en zangeres (Op zoek naar Evita), dito bassist, drummer, toetsenist en een dijk van een gitarist weet de band werkelijk ieder evenement tot een groot succes te maken. Sesam Sensation Band is interactief, veelzijdig, origineel en beschikt daarnaast ook nog eens over een grote dosis energie die zeer aanstekelijk op het publiek werkt. Mede door de verrassende muzikale wendingen die er in het repertoire te vinden zijn weet Sesam Sensation Band een ieder aan zich te binden en heeft de band in no time een klik met het publiek gemaakt.

Een avond Sesam Sensation Band biedt voor elk wat wils. Werkelijk alles komt aan bod en niets is te dol. De muzikale kracht van de band wordt onderstreept door perfect geluid en een geweldige lichtshow.

Niet voor niets draait de band al geruime tijd mee aan de Nederlandse top en wordt gezien als één van de beste en meest veelzijdige coverbands van Nederland. Kortom Sesam Sensation Band is geschikt voor elke gelegenheid!

SESAM SENSATION BAND............MUSIC AND MORE!!!!!!!!

sesampgwebready

melrosewebreadygr2

Music & Entertainment

Sander Uenk
De Zanden 49
7395 PA Teuge
Tel. (06) 41759323
Email: sander@musicandentertainment.nl

Jan Bos
Kervelstraat 36
7383 XP VOORST
Telefoon (06) 54396590
Email: info@musicandentertainment.nl

 

Social Media / Contact

FaceBook

Contactformulier