melogowebready

The Euros

De laatste jaren de sensatie in het Nederlandse feesttenten en zalen circuit. Van Friesland tot Limburg en van Zuid Holland tot Overijssel. Er is geen locatie waar de jongens van The Euros geen diepe indruk achterlaten. Peter, David en Michiel hebben een missie tijdens elk optreden.” We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is”.

The Euros is een band waar de muzikanten nog begrijpen waar het om gaat. “Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek.” Met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij. Ook schromen David, Peter en Michiel niet om een eigen geschreven song te spelen. Eigen muziek? Een hit scoren? Op de dagen dat de band niet speelt wordt alle energie gestoken in het schrijven van nieuwe nummers.

Echter blijven de 3 topmuzikanten het meest genieten van de liveoptredens. De afgelopen jaren hebben ze vrijwel in alle uithoeken van Nederland gespeeld, waaronder op de Zwarte Cross, Festyland en de Nijmeegse Vierdaagse. Ook hebben ze op verzoek van de Koninklijke Landmacht 2 x een tour gedaan in Afghanistan. Indrukwekkend en om nooit te vergeten.

Momenteel werkt The Euros hard aan de opnames van nieuwe singles en een album. De nummers worden volledig opgenomen en geproduceerd door de band zelf. Alles wordt uitgebracht onder het eigen platenlabel van de band; EuroRecordings. Ze worden op landelijke radio en tv gedraaid, alle singles zijn te downloaden via iTunes, Spotify en alle andere reguliere downloadsites!

Ook alle videoclips staan op Youtube!!

The Euros is:

David Bakker, Guitars/Bass/Vocals

Peter Bakker, Piano/Hammond/Synthbass/Vocals

Michiel Bütterhoff, Drums/vocals

eurolivepgwebready

melrosewebreadygr2

Music & Entertainment

Sander Uenk
De Zanden 49
7395 PA Teuge
Tel. (06) 41759323
Email: sander@musicandentertainment.nl

Jan Bos
Kervelstraat 36
7383 XP VOORST
Telefoon (06) 54396590
Email: info@musicandentertainment.nl

 

Social Media / Contact

FaceBook

Contactformulier