melogowebready

Wie zijn wij

Music and entertainment is een jong en energiek muziek-organisatiebureau / boekingskantoor voor artiesten, orkesten en alle mogelijke acts op het gebied van entertainment voor zowel particulieren als bedrijven.

Toegewijde, zorgvuldige organisatie, garandeert een geslaagd evenement.

Uw wensen en budget zijn onze uitgangspunten! Wij bieden u graag de helpende hand en verzorgen desgewenst de volledige productie van een project!

 

Alleen een artiest of een swingende band nodig?

Music and Entertainment werkt met hoog gekwalificeerde bands en artiesten, die daadwerkelijk wat te bieden hebben, zowel muzikaal als qua entertainment. Wij presenteren u een groot aanbod van vele verschillende bands, artiesten, gezelschappen en solisten uit een breed scala van genres en bezettingen. Live muziek binnen handbereik voor elke gelegenheid en voor iedereen !

Bij Music and Entertainment kunt U alle binnen en buitenlandse artiesten boeken tegen vastgelegde en marktconforme tarieven. Er hoeft dus geen contact te worden gezocht met het management van de artiest maar het gehele traject word door ons verzorgt. Omdat er wordt gewerkt op basis van bureaukortingen betaalt de opdrachtgever uiteindelijk hetzelfde.

Kijk rustig rond op onze site en als u vragen heeft of een optie/boeking wilt plaatsen bel ons even om u persoonlijk te woord te staan of u vult het antwoordformulier in.

 

muziekwebready

Music & Entertainment

Sander Uenk
De Zanden 49
7395 PA Teuge
Tel. (06) 41759323
Email: sander@musicandentertainment.nl

Jan Bos
Kervelstraat 36
7383 XP VOORST
Telefoon (06) 54396590
Email: info@musicandentertainment.nl

 

Social Media / Contact

FaceBook

Contactformulier